Klubmodul henter siden
Ungdom 1
Ungdom 1 | UNG1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Meget øvede spillere, ca. 12-16 år

Træning:
Mandag kl. 18:30-20:15 i Puls Arena
Onsdag kl. 18:30-20:15 i Puls Arena

Kontingent: kr. 1500,-
Sæsonen går fra den 10/8-2022 til den 29/4-2023.

Nye spillere kan IKKE tilmelde sig dette hold uden forudgående aftale med ungdomsudvalg eller trænere.
Læs vores etiske retningslinjer

Bemærk! Bestyrelsen har besluttet at bede hvert medlem på Senior 1 og Ungdom 1, om at udføre ca. 8 timers arbejde for klubben. Skulle man være forhindret i, eller ikke have lyst til, at deltage aktivt i indtjening til foreningens fælles økonomi, kan man ved holdtilmelding vælge at betale et gebyr på kr. 400,- Betaling af gebyr skal ske under EVENT.
Læs mere

Foreningsaktiviteter og klubarbejde I Hørning Badminton er der gennem en årrække opbygget et spændende aktivitetsniveau. Foreningen har et godt ry rundt i landet og der er flere som kigger vores vej for at blive inspireret. Disse spændende aktiviteter koster penge. Desværre kan det ikke dækkes ved kontingenter og sponsorer alene. Derfor har Hørning Badminton budt ind på forskellige arbejdsopgaver som kan være med til at styrke foreningens økonomi. Det betyder at Hørning Badminton har brug for Jeres hjælp til at løse disse opgaver. Som medlem og frivillig i Hørning Badminton, er det derfor nødvendigt, at man deltager aktivt i foreningsaktiviteter og klubarbejde, samt gør en aktiv indsats for at tilvejebringe økonomi til foreningen. Alle, herunder spillere og forældre m.v., forventes - i det omfang man kan og har mulighed for – at deltage aktivt i klubarbejde og hermed bidrage til foreningens økonomi. Foreløbige fastsatte foreningsaktiviteter:  Grøn koncert og fyrværkerisalg, samt aktiviteter i Hørning Idrætscenter, som stævner m.v. I løbet af sæsonen vil der blive flere muligheder for at melde sig til at hjælpe. Det vil blive meldt ud via mail. Bestyrelsen har besluttet at bede hvert medlem på senior1 og ungdom 1, om at udføre ca. 8 timers arbejde for klubben. Skulle man være forhindret i, eller ikke have lyst til, at deltage aktivt til indtjening til foreningens fælles økonomi, kan man ved holdtilmelding vælge at betale et gebyr på kr. 400,-. 

Startdato
10.08.2022
Slutdato
28.04.2023
Tid/Sted
Mandag 18:30-20:15 Hørning Idrætscenter Puls Arena, Bane 11-16 Onsdag 18:30-20:15 Hørning Idrætscenter Puls Arena, Bane 11-16
Pris
1500,00 kr.