Arrangementer for ungdom
 
Sommercamp
 
Hørning Badminton har tidligere lavet en af landets bedste Sommercamps. I 2014 startede vi op igen, og det har været en stor succes. Vi tilbyder 5 dage med masser af badmintontræning med nogle af landets bedste trænere og selvfølgelig masser af hyggeligt og sjovt samvær med jævnaldrende badmintonspillere. Læs meget mere på Facebook gruppen.
 
 
Badmintonskole
 
Hørning Badminton har siden 1999 afholdt DBF badminton skole. Badminton skolen blev indført med hjælp fra DBF som et alternativ til de afholdte sommerlejre. Hvor de tidligere afholdte sommerlejre primært havde fokus mod allerede etablerede badmintonspillere, har DBF badminton skolerne et primært fokus mod at "rekruttere" nye børn og unge til et aktivt liv med fjer og ketcher Der afholdes badmintonskole hvert år i slutningen af skoleferien.
 
 
Badminton Camp
 
Badminton Camp er Hørning Badminton ungdomsafdelingens træningstur som går til Tarm Idrætscenter.
Der bliver massere af badmintontræning, men der er også tid til hygge og andre sjove aktiviteter og tur i centrets badeland.
  
 
Juleturnering
 
Ungdomsafdelingen i Hørning Badminton afholder hvert år i december Familie-jule-badminton. Arrangementet er for alle medlemmer i klubben - opstillingen er 1 voksen og 1 barn sammen. 
Vi julehygger med pebernødder, gløgg/saftevand og æbleskiver og spiller selvfølgelig også badminton. Der laves en lille hyggelig pulje turnering, hvor der spilles alle mod alle. Der spilles på tid og der er små præmier.
Forældre har her chancen for at se og opleve, hvor sjovt det er at spille badminton. Der er ingen, der er for gode eller dårlige til at deltage, og man behøver heller ikke at kende reglerne for at deltage.